Gelish

Wat houd het in?

Gelish is de naam van een speciale geurloze gel die aangebracht wordt als een nagellak en dan uitgehard wordt onder een UV-lamp. Op die manier gaat de gel langer mee dan een klassieke nagellak. Je behoudt ook het natuurlijke effect en je hebt dunnere nagels dan bij ‘klassieke' gelnagels

Gelish is de ideale oplossing voor wie graag heel natuurlijk uitziende nagels heeft, voor wie graag mooie nagels wil voor een speciale gelegenheid of een vakantie of voor nagelbijters. Het kan zowel op vingernagels (met of zonder verlenging) als op teennagels aangebracht worden. Je kan daarbij kiezen voor een french manicure (wit randje) een color gel (kleur) of een apart ontwerpje laten maken op je nagels.De nieuwe gel heeft nog enkele andere voordelen: de nagels worden niet beschadigd om dat er vooraf amper vijlwerk nodig is om deze gel aan te brengen. Bovendien duurt het aanbrengen of bijwerken van Gellish ongeveer een uur, in tegenstelling tot de twee uur die er nodig zijn voor gewone gelnagels.

Gelish houdt zo’n 10 tot 14 dagen op vingernagels: langer dus dan nagellak, maar wel minder lang dan gewone gelnagels. Op teennagels houdt de gel zo’n drie tot vijf weken, simpelweg omdat je tenen minder met water in aanraking komen dan je vingers. Je kan de gel gewoon laten uitgroeien of er op een tiental minuten laten afweken met een speciaal product. Ook hier komt geen vijlwerk aan te pas, zodat je nadien nog steeds stevige en verzorgde nagels hebt.