Beauty flash

De SKIN YOGA BEAUTY FLASH op basis van OXYVITAL geeft onmiddellijk een stralende huid die herademt, zuurstof en energie krijgt en zijn vitaliteit, frisheid, tonus en harmonie terugvindt.

Concept

Yoga is een 100-jaar oude leer die ons helpt om tot rust te komen, te ontspannen, en die harmonie creëert tussen geest, lichaam en ziel. Yoga voorziet het lichaam van zuurstof en ondersteunt het welzijn voor lichaam en geest. Geen enkele andere trend werd zo enthousiast ontvangen door vrouwen de laatste jaren. De SKIN YOGA collection is geïnspireerd op dit idee. De kern van dit gamma zijn de produkten die het zuurstofgehalte van de huid vermeerderen, en de huid er zo frisser en jonger laten uitzien. Deze produkten bevatten actieve ingrediënten die de gestresseerde huid, veelvuldig blootgesteld aan schadelijke milieu invloeden, helpen herstellen. SKIN YOGA is een werkelijk uniek huidverzorgend gamma dankzij de symbiose van moderne texturen, Oosterse recepten en Oxyvital dat de celademhaling stimuleert. U zal de voordelen van deze unieke combinatie ervaren naargelang elk produkt bijdraagt tot de ontspanning en het welzijn van uw huid.

Ingrediënten

Oxyvital, een nieuw en exclusief complex van actieve ingrediënten in de SKIN YOGA care lijn verbetert de zuurstofopname van de huidcellen en werkt zo de eerste tekenen van celvermoeidheid tegen. Door de celademhaling te verbeteren krijgt de huid een kans om opnieuw optimaal te functioneren. Het resultaat is een aangename huid sensatie - uw huid ziet er stralend en jonger uit.