Luna & Laura's gelaatsverzorgingen

Bij schoonheidsinstituut Luna & Laura kan je ook terecht voor een ontspannende gelaatsverzorging met zichtbaar resultaat.

Weet je niet welke gelaatsverzorging het beste bij jou past? Hieronder vind je alvast een woordje uitleg over Luna & Laura's gelaatsverzorgingen:e

1. Luna & Laura's Beauty Skin Flash gelaatsverzorging

De Luna & Laura's Beauty Flash gelaatsverzorging zorgt voor een ophelderende en stralende gelaatsflash. Deze gelaatsverzorging verfrist het gezicht opmerkelijk laat de huid opnieuw ademen en geeft de juiste tonus.

De Luna & Laura's Beauty Flash gelaatsverzorging bestaat uit volgende stappen:

 • Professionele huidanalyse
 • Gelaatsreiniging met dieptereiniging
 • Peeling van huid
 • Verwijderen van onzuiverheden op de huid
 • Revitalizing Tonic verstuiving op het gezicht
 • Aanbrengen van ontspannende oogkompressen
 • Luna & Laura's Beauty Flash Gelmasker 10 minuten
 • Afwerking met Luna & Laura's gepersonaliseerde verzorgingscrème voor uw huidtype

Deze gelaatsverzorging is er voor jou als klant die graag geniet van een korte, krachtige en verfrissende verzorging. Ideaal voor een speciale gelegenheid en ideaal als cadeaucheque.

De ontspannende Luna & Laura's Beauty Flash gelaatsverzorging van 30 min voor maar € 35.

2. Luna & Laura's Beauty Flash Skin Relax gelaatsverzorging

De Luna & Laura's Beauty Flash Relax gelaatsverzorging zorgt eveneens voor een ophelderende en stralende gelaatsflash. Naast het feit dat deze gelaatsverzorging het gezicht opmerkelijk verfrist en de huid, met de juiste tonus, opnieuw laat ademen biedt deze verzorging aansluitend een relaxt effect door een extra ontspannende massage van het gelaat, hals, schouders en decolleté.

De Luna & Laura's Beauty Flash Relax bestaat uit volgende extra behandelingen bovenop de gewone Beauty Flash:

 • Luna & Laura's gelaatsmassage: ontspannende massage van gelaat, hals, schouders en decolleté
 • Hier heb je de keuze uit een hydraterend gelmasker van +10 minuten

Deze relax gelaatsverzorging is er voor jou als klant die graag geniet van een relaxte, krachtige en verfrissende verzorging. Eveneens geschikt als leuk cadeau voor een dierbaar familielid en/of vriendin.

Geniet van Luna & Laura's Beauty Flash Relax Skin gelaatsverzorging van 45 min voor maar € 50.

3. Luna & Laura's Beauty Flash Intensive Skin Relax gelaatsverzorging

Luna & Laura's “Beauty Flash Intensive Skin Relax” gelaatsverzorging aangevuld met het THERMO-AKTIEVE MASKER. Verfrist, geeft extra tonus en vitaliteit en laat de huid diep ademhalen. Deze intensieve gelaatsverzorging is er voor wie zin heeft een in volledig anti-stresserend effect.

De Luna & Laura's "Beauty Flash Intensive Skin Relax" bestaat uit volgende extra behandelingen bovenop de gewone Beauty Skin Relax Flash:

 • Luna & Laura's Beauty Flash Mask aangevuld met Thermo Actief masker van +15 minuten
 • Afwerking van het gelaat met Luna & Laura's gepersonaliseerde Skin verzorgingscrème

De Luna & Laura's Beauty Flash Intensive Relax Skin gelaatsverzorging van 60 min voor maar € 55.

Luna & Laura's Caviar Beauty Skin behandelingen

1. Luna & Laura's Anti- Aging Nutri Lift Caviar behandeling

Dit is de klassieke verzorging met Kaviaar voor de mimische lijntjes, geschikt voor elk huidtype.

Deze verzorging bestaat uit een diepe reiniging en peeling van het gelaat met verzorgend masker aangevuld met een intensieve gelaatsmassage. Dit met Luna & Laura's Caviar(kaviaar) Serum, dagcrème en de bijpassende oogcrème als verzorgingsproducten.

Geniet van Luna & Laura's Anti- Aging Nutri Lift Caviar verzorging van 60 min voor maar € 55.

2. Luna & Laura's Golden Caviar - Mimo Lift Skin behandeling

Dè liftende gelaatsverzorging eerder geschikt voor de rijpere huid met mimische lijntjes en rimpeltjes.

Deze Caviar verzorging bestaat eveneens uit een diepe reiniging en peeling van het gelaat maar dan aangevuld met Luna & Laura's Mimo Lift masker op basis van Caviar(kaviaar) Serum met professionele drukpuntmassage, line filler, gelaatsmassage dit met gepersonaliseerde dagcrèmes voor het gelaat, de nek en de décolleté.

Laat je verwennen met Luna & Laura's Caviar Mimo Lift verzorging van 75 min voor maar € 60.

3. Luna & Laura's Relax Caviar - Nutri Lift Skin behandeling

Eveneens een liftende gelaatsverzorging maar dan eerder geschikt voor de rijpere huid met diepere rimpeltjes dit om het verlies aan spankracht van de huid tegen te gaan en elasticiteit van het gelaat te bevorderen.

Deze Nutri Lift Caviar(kaviaar) gelaatsverzorging van Luna & Laura bestaat eveneens uit een diepe reiniging en peeling van de huid op basis van Caviar (kaviaar) Serum maar dan met een voedend Nutri Lift masker aangevuld met een intensieve en professionele drukpunt gelaatsmassage gebruikmakend van Luna & Laura's professionele dag en oogcrèmes.

Geniet van Luna & Laura's Caviar Nutri Lift verzorging van 90 min voor maar € 65.

Luna & Laura's verzorgende Collageenbehandeling

Collageengelmaskers zijn quasi een exacte kopie van de grondstructuur van het huidbindweefsel.

Hierdoor worden de vrijgegeven substanties uit het masker makkelijker door de huid opgenomen. Door de hoge stofwisselingsactiviteit en de grote hoeveelheid collageen, wordt het hydratatiegehalte en de toniciteit van de huid sterk verbeterd, gepaard gaand met de specifieke werking van elk masker. Deze maskers bevatten marine collageen dat de huid beschermt tegen veroudering door de hoge stofwisselsactiviteit werken ze in op de fibroblasten van de huid. Hierdoor bevorderen ze de regeneratie van de collageenvezels. Fijne rimpeltjes vervagen en nieuwe rimpels worden minder snel gevormd.

De Luna & Laura collageenbehandeling bestaat uit volgende stappen

 • Reiniging en peeling van het gelaat
 • Verwijderen van onzuiverheden en eventuele epilaties
 • Aanbrengen van het Luna & Laura collageengelmasker gedurende +- 20 minuten
 • Intensieve massage van het gelaat
 • Tonifiëren van de huid en vervolgens afwerken van het gelaat met gepersonaliseerde Luna & Laura dagcrèmes

Door de ruime keuze aan collageen behandelingen die Luna & Laura aanbiedt kan deze verzorging toegepast worden op jonge en iets minder jonge huid steeds met zichtbaar verbeterend resultaat.

Boek de Luna & Laura's Collageen behandeling van 90 min nu voor maar € 65.

Luna & Laura's Alginaat gelaatsverzorging

De Luna & Laura's Peel-off Alginaatmaskers zijn unieke schoonheidsmaskers voortgekomen uit algen-cosmetologie. Algen bevatten veel polysacchariden. Polysacchariden vormen één van de belangrijkste bouwstoffen voor een jeugdige en gezonde huid. Alginaatbehandelingen stimuleren de doorbloeding van uw huid, is huidverstevigend, voedend en herstellend.

De Luna & Laura Alginaat gelaatsverzorging bestaat uit:

 • Reiniging en peeling van het gelaat
 • Verwijderen van onzuiverheden en eventuele epilaties
 • Aanbrengen van Luna & Laura's Alginaatmasker gedurende +- 15 minuten
 • Intensieve drukpuntmassage van het gelaat
 • Tonifiëren van de huid en vervolgens afwerken van het gelaat met gepersonaliseerde Luna & Laura dagcrèmes

Wens je je gelaat opnieuw een gezonde en jeugdige uitstraling te geven reserveer dan nu je Alginaat gelaatsverzorging bij Luna & Laura voor maar € 60.

Luna & Laura's Perfection – anti age gelaatsverzorging

Perfection Line, een belangrijke vernieuwende reinigende lijn op de schoonheids- en wellnessmarkt. Perfection Line is volledig vrij van parabenen, parafines & etherische oliën. Ze bestaat enkel uit verse extracten. Ze wordt aangeboden met pompsystemen & ampules voor langere bewaartijd.

 • Innovatieve reinigingsmethode : reinigingsritueel in combinatie met de kennis van de schoonheidsspecialiste die naargelang huidtype een unieke sensatie aanbiedt aan haar klant.
 • Rituele behandeling of verzorgingsritueel met aangename, natuurlijke oliën ingebracht door massage als eerste stap van deze nieuwe vorm van dieptereiniging. De verzorging met pure geconcentreerde schoonheidselixirs zorgt voor toename van zuurstofgehalte in de huid.De laatste bio-technologische nieuwigheden om de huid te verjongen, revitaliseren en genezen.

Geniet van Luna & Laura's Perfection anti age gelaatsverzorging van 90 min voor maar € 65.

Luna & Laura's Manicure

Zoals iedereen weet is een manicure de behandeling van de nagels en de handen. De nagels worden in vorm gevijld en nagelriemen naar achter geduwd. Nagels worden gepollijst. De dode huidcellen van de natuurlijke nagel worden vervolgens verwijderd. De nagelriem wordt gemasseerd met nagelriemolie. De huid wordt nadien ontspannen door een massage met vochtregulerende handcrème. Indien gewenst kunnen er ook naast lakken, 'soak off' nagelbehandelingen gedaan worden.

De Basis manicure bij Luna & Laura kan al vanaf € 15...

Luna & Laura's Pedicure

Onze voeten zijn super belangrijk. Ze brengen ons overal naartoe en dus verdienen zij de juiste professionele verzorging die ze nodig hebben. Bij Luna & Laura is een pedicure meer dan alleen maar een voetverzorging. Wanneer uw nagels worden gelakt is het aan te raden teenslippers mee te brengen, zo kunnen deze lang genoeg drogen.

Kom langs en ontdek Luna & Laura's voetverzorgingen dit vanaf € 20.

Luna & Laura's Maquillage

Als gediplomeerd visagiste biedt Luna & Laura u gepersonaliseerde make-up, rekeninghoudend met uw eigen stijl en kleurenpallet voor elke gelegenheid zoals huwelijksfeesten, speciale thema party's, home party's, kindergrime, fotoshoots en nog veel meer... Ook voor een Make overparty met enkele vriendinnen, mag u steeds contact opnemen!!! Dit wordt een supergezellige avond boordevol tips en tricks voor een schitterende make up…

Contacteer Luna & Laura voor jouw persoonlijk maquillageadvies vanaf € 25.